Seuran puheenjohtaja
-
Erkki Tervo
Johtokunta
-
Erkki Väisänen
- Aleksi Immonen
-
Seppo Markkanen
-
Juho Tuikka
-
Valtteri Väisänen
- Henri Väisänen
Toiminnantarkastaja
-
Markku Tuikka
-
Arto Heikkinen (Varalla)
Sihteeri ja rahastonhoitaja
-
Sihteeri: Erkki Väisänen
- Rahastonhoitaja: Henri Väisänen
Ampumayhteyshenkilö
-
Erkki Väisänen
Lihankäsittelylaitoksen rakentaminen aloitettiin 1990-luvun loppupuolella, jolloin valmistui ns. nahkomo ja paloitteluosasto. Kylmätilat valmistuivat 2002.
Kylmätilojen lämpötila on +4° C, joten lihat säilyvät hyvinä lämpimänäkin syksynä. Lihankäsittelylaitos on eläinlääkärin tarkistama ja hyväksymä. Tiloja vuokrataan myös muille metsästysseuroille lihankäsittelyä ja säilytystä varten.
Seuran kylmiön käytöstä peritään 35 €/vrk/ruho. Hinta sisältää lämpimän veden ja kylmiöstä löytyvät työkalut.
Seuramme kota on valmistunut vuonna 1999. Kota on rakennettu talkootyönä. Kota sijaitsee Pohjois-Tipaksella Tipaspohjan vieressä.
Kota on kaikkien seuran jäsenten ja kyläläisten vapaassa käytössä. Kodassa voi käydä paistamassa makkaraa ja keittämässä kahvia. Kotaa myös vuokrataan sivullisille.
Kodassa on järjestetty mm.rippijuhlia, syntymäpäiviä, kihlajaisia sekä pikkujouluja. Sotaveteraanit ovat viettäneet kodalla virkistyspäivää ja monet yhdistykset ovat pitäneet siellä kokouksia.